SHANDONG RICHTONE INDUSTRIAL CO., LTD nahaja se v industrijski coni xishui, mesto Dongying. Blizu severnega je Največje kitajsko pristanišče je pristanišče Qingdao. To je specializacija za večjo zračnico in pnevmatike za motocikle proizvajalec v celinski Kitajski.

Naše podjetje je izdelalo najnaprednejšo pnevmatiko serijska proizvodnja 2014.; Uporabite tehnologijo avtomobilskih pnevmatik, katere mešanica Tajvan in Japonska sta razvili napredno tehnologijo za proizvodnjo pnevmatik za motorna kolesa strogo v skladu s proizvodnim procesom pnevmatik iz surovin v posadite do končne pnevmatike. Različno vrste dobro opremljenih laboratorijev zaposluje vodilne raziskovalce v industriji pnevmatik tehnologija, nenehne izboljšave in inovacije, da se zagotovi tudi pnevmatika igrajo boljše rezultate v izjemno težkih okoljih. Dobili smo certifikat ISO9001、CCC、E-MARK、DOT itd.

»NAREDI BOLJE « kot marketinška filozofija. Upoštevanje »Najprej kakovost, najprej integriteta, biti ustvarjalen in si prizadevati višje " prepričanje . po naši eksperimentalni formuli in prilagoditvi tehnologije, naš pnevmatike že vstopile na trg z najbolj ugodno ceno in najboljšimi kakovosti za vse naše stranke.

Vse stranke toplo pozdravljamo od doma in v tujini, da obiščejo našo tovarno in medsebojno sodelujejo.